Hiihto-Kataja - Seura

HIIHTO-KATAJA


SEURA JA
HENKILÖSTÖ

Seura - Joensuun Kataja


 
Joensuun Kataja r.y. on vuonna 1900 perustettu yleisseura, jonka toiminta on organisoitu seuran edustamien urheilulajien mukaisesti jaostoihin.

Joensuun Katajan lajijaostot ovat seuraavat: Koripallo, yleisurheilu, voimistelu, taitoluistelu, muodostelmaluistelu ja hiihto.

Kaikkien jaostojen toiminnan painotus on kilpaurheilussa ja nuorison kasvattamisessa liikunnan ja urheilun avulla. Seura edistää myös harrasteliikuntaa ja harrasteurheilua.

Jäsenten lukumäärä on noin 1700.
Seuran kotipaikka on Joensuu Pohjois- Karjalassa.
Ikivihreä, 120 vuotta vuonna 2020 täyttänyt Joensuun Kataja pyrkii oman toimintansa aktiivisella kehittämisellä vastaamaan ajassa muuttuviin haasteisiin ja olemaan hyvä kumppani liikkuvalle ja urheilevalle nuorisolle.


Joensuun Kataja ry on valittu Pohjois-Karjalan vuoden 2020 urheiluseuraksi!

Pohjois-Karjalan liikunnan myöntämä huomionosoitus vastaanotettiin perjantaina 29.1.2021 urheiluväen palkitsemistilaisuudessa Karjalaisen auditoriossa.

Vuoden urheiluseuran nimitys on suuri kunnia 120-vuotiaalle maineikkaalle Joensuun Katajalle ja kaikille sen tekijöille!
Kiitos kuuluu erityisesti lukuisille eri lajijaostojen vapaaehtoisille, jotka ovat päivästä ja illasta toiseen mahdollistaneet seuran toiminnan – myös koronavuonna 2020 terveysturvallisesti.

seura 09.11.2023

Yhteystiedot

Ilari Nissinen

0440 102396
ilari.nissinen(at)hotmail.com

Yhteistyössä


PKO Bellabit Kantelinen Lahitapiola Stora Enso Abloy Hartikainen OP Motonet Forever NONAME Prima Timber SuksiProffa Filadent efg Rakentaja M. Laukkanen Oy MiroTex Jpsuojapeite Asuntovaris KME START ISLO Voutilainen
Tietosuojaseloste >>>

⛷ MaRu © 2013-2024